Rating Magic Mike (DVD)

Total rating: 4 Average rat.:  Last Post:7.9.2015
The user of the e-shop Šárka R. | 7.9.2015 08:41

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
spokojená

   
The user of the e-shop Josef M. | 29.8.2015 11:25

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
The user of the e-shop krtkuvsen | 24.9.2014 09:15

Packing  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonuses  
Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdict
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
Logan | 12.12.2012 10:40

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Content  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
Striptér Magic Mike si vezme pod svá svalnatá křídla mladíčka Adama. Dá mu příležitost dělat jejich mužské striptérské skupince „děvečku pro všechno“. Má jim připravovat kostýmy, nosit pití apod. Když vlivem drog jeden z kluků odpadne, vystrčí na pódium, před šíleně uječené ženské publikum, právě Adama. Ten se své nové role zhostí se ctí a Dallas, manažer skupiny, ho přijímá jako stálého člena. Adam podstoupí rychlo-trénink svůdných, lascivních pohybů a začíná vydělávat. Postupně zabředává do kolotoče promiskuity, drog a rychlých peněz, zatímco jeho starší mentor Mike postupně zpomaluje. Nejdříve se seznámí s Adamovou sestrou a později i pod jejím vlivem přehodnocuje svůj dosavadní život. Celý film je navíc jako slaninou prokládán striptýzovými čísly, ale nebojte, ve vší počestnosti.

Snímek režiséra Stevena Soderbergha nás zavádí do světa mužských striptérů. Jak je obecně známo příběh je částečně inspirován vlastními zkušenostmi Chaninnga Tatuma, který si ve filmu zahrál postavu Mikea. Na jeho „tanečním“ projevu je to také vidět, neboť je tak o třídu lepší než ostatní. Bohužel snímek se odehrává podle vzorce: stripové číslo, mejdan, rozmluva postav, stripové číslo, rozmluva postav, mejdan, občas nějaká hádka mezi klukama atd. Je pravda, že striptýz je nasnímán zajímavě, ale mě, jako chlapovi, stačilo vidět jedno vystoupení a další už mě nudily. Tyto části si patrně více vychutnají zástupkyně ženského pohlaví, event. příslušníci 4% minority. Nejdříve jako bychom vše objevovali společně s nováčkem Adamem, ale většinou má otěže Mike, který má být asi hlavní postavou. Zajímavý je i Matthew McConaughey, hrající postavu Dallase. Snímek je zajímavý tím, že nám dává nahlédnout do prostředí, do kterého se jen tak často nedostaneme, ale v konečném důsledku se to prostředí zase moc neliší od striptýzu ženského a vlastně bych se bez toho i obešel. Od Soderbergha jsem tedy už viděl lepší filmy.

Bez kalhot vychází v distribuci společnosti Hollywood C. E. s.r.o. Disk obsahuje kvalitní, prostorový anglický a český zvuk Dolby Digital 5.1. Film je podpořen českými titulky. Obraz je čistý a je ve formátu obrazu 16:9 (2.39:1). Na disku nejsou žádné bonusy.

Na českém dabingu se podíleli: Filip Švarc - Channing Tatum (Mike), Marek Holý - Alex Pettyfer (Adam), Aleš Procházka - Matthew McConaughey (Dallas), Jitka Ježková - Cody Horn (Brooke), Jitka Moučková - Olivia Munn (Joanna), Ernesto Čekan - Adam Rodriguez (Tito), Marika Šoposká - Kate Easton (Liz), Michal Holán - Matt Bomer (Ken), Bohdan Tůma - Gabriel Iglesias (Tobias), Anna Suchánková, Martin Sobotka, Jiří Schwarz, Nikola Votočková, Kateřina Petrová, Petr Lněnička, Zdeněk Mahdal a další.

Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: David Pavlíček
Produkce: Leoš Lanči
Dialogy a režie: Jiří Kvasnička
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time 2012

- staka –