Rating MAD MAX: Fury Road (DVD)

Total rating: 5 Average rat.:  Last Post:11.9.2016
The user of the e-shop Pavla J. | 11.9.2016 13:06

Packing  
klasika

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
The user of the e-shop Martin K. | 16.12.2015 16:25

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
The user of the e-shop Adolf Z. | 30.9.2015 16:14

Packing  
Přestože se jedná o obyčejný plastový obal je velmi zajímavý a diváka upoutá . Velmi dobré zpracování obalu.
Po návalu steelbooku? Palec nahoru!

Video  
Obraz byl velmi kvalitní. Děj přehledný. Skvělé barvy a kontrasty. I kdyby jste se dívali o půlnoci obraz bude perfektní!

Audio  
Dabing byl velmi povedený. Zvuk byl čistý bez přetržení. Zvuky ostatních věci / šum ruch /. Perfektní!

Bonuses  
Bonusový materiál se zde nachází ve velmi skvěle zpracovaném formátu! Fakt je velmi super když se člověk dozví něco zajímavého o filmu!

Verdict
Šílený Max: Zběsilá jízda má něco, co v poslední době chybí asi všem Hollywoodským blockbusterům. Má koule a silný tah na branku. Jízdu jako v tomto filmu nezažijete nikde jinde ještě hodně dlouho, i když se určitě budou ostatní filmaři snažit do napodobit. Rozhodně stojí za návštěvu kina.

   
Logan | 28.9.2015 14:09

Packing  
Obyčejný plastový obal

Video  
Obraz je dokonale ostrý, čistý a vždy přehledný. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1)

Audio  
Zvuk je v pořádku. Jazyk je mimo jiné v angličtině a češtině Dolby Digital 5.1

Bonuses  
- no comment -

Verdict
V budoucnosti, ve vyprahlém světě, kde má benzín cenu zlata, se bývalý policajt Max připlete k ojedinělé vzpouře drsné holky Furiosy a jejích kamarádek. Při své cestě za vytouženou svobodou musí čelit útokům různých postapo gangů i válečníků někdejšího majitele uprchlého harému, Nadsmrťase Joea.
Režisér George Miller oprášil svoji kultovní trilogii z 80. let a navázal novým příběhem ze stejného světa. Vyměnil představitele titulní role, tedy Mela Gibsona za Toma Hardyho, a natočil jedno z největších akčních překvapení minulého roku. Atraktivita snímku nespočívá v propracovaném scénáři. Příběh je velmi jednoduchý a dal by se shrnout do hobitího podtitulu „cesta tam a zase zpátky“. Zajímavost filmu však spočívá v propracovaném světě, ve kterém se odehrává, se všemi svéráznými rituály a náboženstvími, různými gangy apod., které nijak zbytečně nevysvětluje a pouze je divákovi servíruje. Největší devízou však je takřka neutuchající akce, která je brutální, syrová, jdoucí až na dřeň. Film je velmi přehledně nasnímaný a natočený postaru s co možná nejmenším počtem digitálních triků. Jen mě trochu mrzelo, že Tom Hardy jako Max spíš jen vlaje ve víru událostí a skutečnou hybatelku děje je Furiosa v podání vynikající Charlize Theron.
Rozhodně to není nejlepší akční film všech dob, jak se někde psalo, ale rozhodně je to povedená adrenalinová „oldschoolová“ jízda.
90 %

   
The user of the e-shop Jiří Š. | 20.9.2015 08:20

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -