Rating Deliver Us from Evil (Blu-ray)

Total rating: 29 Average rat.:  Last Post:26.10.2022
Marko | 26.10.2022 17:28 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict

   
The user of the e-shop Milan K. | 11.3.2020 23:18

Packing  
a megszokott sérülés- és atombiztos csomagolás. buborékfólia, hungarocel koporsó... bármit túlél, köszi

Video  
gyönyörű, kristálytiszta kép. ez a minimum, amit egy blu-ray lemeztől elvár az ember. és ezt meg is kapja.

Audio  
szuperül szól, szépen megdolgoztatja a hangfalakat. csengő magasak, dübörgő mélyek. ahogy lennie kell.

Bonuses  
jó kis extra tartalmak, élmény a film mögé látni egy picit. kivágott jelenetek, látványtervek... szuper

Verdict
bevallom, eddig ez a film kimaradt az életemből. meglepetésként ért, hogy mennyire jól sikerült. örülök, hogy megvettem

   
The user of the e-shop Vladimír S. | 28.1.2020 10:54

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
colapso | 26.12.2018 22:45 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Modrá krabička s vnitřním artworkem, který​ tě totožný s potiskem disku..............................

Video  
Blu-ray standard i v tmavých scénách, kterých je hodně, spokojenost..................................

Audio  
Zvuk taktéž skvělý,ať už v originále,nebo v cz dabingu...............................................

Bonuses  
Asi třičtvrtě hodiny bonusů,bohužel bez české podpory,což je velké mínus.............................

Verdict
Skvělý horor,který rozhodně nesmí chybět v žádné sbírce fanouška tohoto žánru. Mínus je absence titulků u bonusů.

   
The user of the e-shop Ondřej M. | 8.11.2018 17:47

Packing  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonuses  
.....................................................................................................

Verdict
.....................................................................................................

   
Tinnufir | 2.10.2018 13:03 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Ackoliv se jedna o uspornou edici v plastove slim krabicce, uvnitr nechybi artwork a disk je rovnez potisten.

Video  
Tmavych scen se tenhle film rozhodne neboji, obraz i presto velmi dobry, ostry v plnem 1080p rozliseni.

Audio  
Skvely prostorovy zvuk v kvalite 5.1 DTS HD Master, jak se od noveho filmu na blu-rayi ocekava, nemam vyhrad.

Bonuses  
Davam plne hodnoceni - u techto uspornych verzi bonusove materialy bohuzel jeste porad nejsou samozrejmosti, tady jich najdete dost.

Verdict
Zajimavy horror/thriller s prijemnou porci svirave atmosfery ve vydani s peknym artworkem a balickem bonusu ze zakulisi navrch.

   
Sir Nicolas | 30.6.2018 16:55 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict

   
homerun | 14.6.2018 23:55 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Do rukou dostanete obyčejné plastové balení. V modré krabičce se nachází disk s filmem. Potisk nevýrazný.

Video  
Jedná se o povedený přepis. Po obrazové stránce lepší průměr. Nevšiml jsem si žádných nedostatků. Dobré.

Audio  
Hodnocení audio složky bude podobné jako u videa. Jedná se o standardní práci a nic zde neruší. Dobré.

Bonuses  
Bonusy jsem na disku nějaké viděl, ale zatím jsem je neprohlížel. Nebudu je tedy ani hodnotit. Ale jsou.

Verdict
Tento disk mohu doporučit všem zájemcům, kteří ještě váhají s jeho koupí. Dostane se vám do rukou dobrý disk.

   
The user of the e-shop Nikola Ž. | 29.10.2017 19:42

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict

   
The user of the e-shop Vladimír O. | 22.10.2017 12:01

Packing  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- klasický amaray blue one disc box
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonuses  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu který určitě potěší (poze EN bez tit.)
- není co řešit 10/10

Verdict
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 71%
- není co řešit 10/10

   
The user of the e-shop Miloslav B. | 14.10.2017 10:09

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
Super video i zvuk

   
Podgor | 20.3.2016 16:37 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Balení odpovídá běžnému standardu. Artwork na přední, zadní i vnitřní části potěší každého fanouška.

Video  
Obrazová kvalita v 1080p si užijete hlavně na velké obrazovce. Obraz působí bezchybným a živým dojmem.

Audio  
Prozatím jsem na film koukal jen v českém znění. Majitelé domácího kina nebudou ochuzeni o prostorový zvuk, který právě i v CZ dabingu stojí za to.

Bonuses  
Na bonusy moc nekoukám. Nemohu ani posoudit, zda obsahují české titulky. Bonusy jsou celkem čtyři.

Verdict
Balení standardní, obrazová a zvuková kvalita na vysoké úrovni. Pokud se chcete bát a zároveň máte aparaturu, tak se určítě bát budete :)

   
The user of the e-shop bono22vox | 10.3.2016 12:56

Packing  
Nebýt toho, že tvůrci až moc tlačili na pilu s hororovými prvky, tak bych dal klidně i plný počet. Místy ale ty lekačky nejenom, že byly okatý, ale hlavně naprosto zbytečný. Jenom se snažili vytvářet osobitou atmosféru, která u tohoto filmu vznikla i tak. Určitě nadprůměrný duchařský film...

Video  
Nebýt toho, že tvůrci až moc tlačili na pilu s hororovými prvky, tak bych dal klidně i plný počet. Místy ale ty lekačky nejenom, že byly okatý, ale hlavně naprosto zbytečný. Jenom se snažili vytvářet osobitou atmosféru, která u tohoto filmu vznikla i tak. Určitě nadprůměrný duchařský film...

Audio  
Nebýt toho, že tvůrci až moc tlačili na pilu s hororovými prvky, tak bych dal klidně i plný počet. Místy ale ty lekačky nejenom, že byly okatý, ale hlavně naprosto zbytečný. Jenom se snažili vytvářet osobitou atmosféru, která u tohoto filmu vznikla i tak. Určitě nadprůměrný duchařský film...

Bonuses  
Nebýt toho, že tvůrci až moc tlačili na pilu s hororovými prvky, tak bych dal klidně i plný počet. Místy ale ty lekačky nejenom, že byly okatý, ale hlavně naprosto zbytečný. Jenom se snažili vytvářet osobitou atmosféru, která u tohoto filmu vznikla i tak. Určitě nadprůměrný duchařský film...

Verdict
Nebýt toho, že tvůrci až moc tlačili na pilu s hororovými prvky, tak bych dal klidně i plný počet. Místy ale ty lekačky nejenom, že byly okatý, ale hlavně naprosto zbytečný. Jenom se snažili vytvářet osobitou atmosféru, která u tohoto filmu vznikla i tak. Určitě nadprůměrný duchařský film...

   
jaturcat | 5.3.2016 11:48 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Klasický obyčejný modrý plastový amaray s pěkným vnějším artworkem. Obal má dokonce i vnitřní artwork.

Video  
Jelikož se film většinou odehráva v noci, je obraz velmi povedený. Žádné významné rušivé "elementy" jsem nezaznamenal.

Audio  
Zvuk je, stejně jako obraz, vynikající ! Musím vyzdvihnout i velmi kvalitní český dabing, který je srovnatelný s originálem.

Bonuses  
Tři čtvtě hodiny bonusového materiálu. Bohužel neobsahuje české titulky. Ty by měli být snad již samozřejmostí ne ??

Verdict
Vynikající horrorový film na povedeném bluray disku. Škoda jen chybějící titulkové podpory u bonusového materiálu.

   
The user of the e-shop Viktor B. | 9.2.2016 03:49

Packing  
Disk je balen standardně v obyčejné modré plastové krabičce, která víceméně chrání disk před poškozením.

Video  
Video dosahuje bez problémů kvalitou na ostatní filmy stejného roku vydání a skvěle tak splňuje dnešní blu-ray standard.

Audio  
I audio stopa v 5.1 je bez jakýchkoliv problémů - ať už originál DTS-HD, nebo česká, a také splňuje standard dnešních filmů na tomto nosiči.

Bonuses  
Bonusy tu také nějaké najdeme. Můžeme shlédnout klasicky komentáře režiséra, objasňování zla při natáčení, atd...

Verdict
Film mě v kině celkem zaujal a vzhledem k tomu, že jsem fanoušek hororů, rozhodl jsem se ho zařadit do své sbírky.

   
George Camel | 12.1.2016 13:29 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Klasický plastový amaray s vydařeným vnějším artworkem a také vnitřním potiskem, který vždy potěší. hvězdička navíc

Video  
Čistý a jasný v podstatě referenční obraz oceníte zejména v tmavých scénách, což jsou v tomhle filmu prakticky všechny

Audio  
Kvalitní originální anglická zvuková stopa, český dabing jsem nezkoušel, vždy dávám přednost původnímu znění.

Bonuses  
Zajímavé bonusy, kde zamrzí ale fakt, že nejsou česky otitulkované. To je velké mínus a za to bych škubal vlasy z hlavy distributorovi.

Verdict
Poveddný hororový thriler na který je radost se ve vysokém rozlišení dívat, tedy pokud není noc a nebojíte se.

   
stu | 22.12.2015 20:08 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Balení je velice povedené i s vnitřním artworkem.

Video  
Po obrazové stránce je toto vydání filmu na Blu-Rayi na velice slušné úrovni.

Audio  
Po zvukové stránce nemohu u tohoto vzdání filmu na Blu-Rayi nic vytkout.

Bonuses  
Po bonusové stránce opět nemohu nic vytknout až na chybějící CZ titulky.

Verdict
Film je velice povedený ve svém žánru a mohu jej doporučit.

   
Maniac | 16.12.2015 15:50 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Klasická modrá krabička s vnitřním artworkem, u Bontonu samozřejmost....MagicBox - tak se to dělá....

Video  
Jako skoro u každého novějšího filmu, velmi kvalitní obraz, kterému nemám co vytknout - Super !!!!!!!

Audio  
Zvuk u toho filmu je Vynikající, co jiného očekávat. Dabing je taky na dobré úrovni, orig.zvuková stopa Fantastická

Bonuses  
Bonusů je dost, bohužel jak to občas u Bontonu bývá, bez české podpory. Co už. Ale jinak v pohodě...

Verdict
Za cenu MB získáte kvalitní film, s Výborným obrazem a Zvukem, bohužel bez české lokalizase přidaných bonusů....

   
The user of the e-shop Zuzana K. | 13.10.2015 21:42

Packing  
Klasický plastový amaray s vydařeným vnějším artworkem a také vnitřním potiskem, který vždy potěší.

Video  
Čistý a jasný v podstatě referenční obraz oceníte zejména v tmavých scénách, což jsou v tomhle filmu prakticky všechny :-)

Audio  
Anglický DTS-HD Master 5.1 byl výborný, celkem mě však překvapila přítomnost anglického Audio descriptive 5.1, který jsem zatím viděla jen u Avengers.

Bonuses  
Něco kolem 50 minut bonusového materiálu nabízí celkem zajímavé informace, a ačkoli nemá české titulky, jsou k dispozici alespoň ty anglické, takže za mě v pořádku.

Verdict
Film, na který jsem se hodně těšila a nezklamal. Jak obsahem, tak formou, která dorazila na náš trh.

   
gregg | 3.10.2015 12:52 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Klasická modrá plastová krabička, přebal s vnitřním artworkem, který se objevuje také jako potisk disku.

Video  
Na disku najdeme film v kvalitním obrazovém přepisu, ostrost i barvy v nadstandardním provedení, vše přehledné i v tmavých scénách.

Audio  
Kvalitní originální anglická zvuková stopa, český dabing jsem nezkoušel, vždy dávám přednost původnímu znění.

Bonuses  
Na disku je zhruba 48 minut bonusových materiálů v HD rozlišení, bohužel, jak je tomu u Sony zvykem, bez české podpory.

Verdict
Režisér Scott Derrickson už v Sinistru přesvědčil, že hororovou atmosféru umí, a nezklamal ani tentokrát.

   
Bender | 22.8.2015 12:40 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonuses  
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdict
----------------------------------------------------------------------------------------------------

   
majto05 | 24.7.2015 11:43 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Povedený artwork v mých očích bohužel jako vždy kazí fakt, že je česky lokalizovaný. Já mám prostě rád nejenom filmy ale i obaly Blu-ray a DVD v původním jazyce

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout. Po většinu stopáže se film odehrává v noci anebo za deště či při umělém osvětlení a mohu říct, že přepis ve vysokém rozlišení dopadl na výbornou!

Audio  
Hodně dobrá originální zvuková stopa, která navodí tu správnou hororovou atmosféru. Čisté dialogy a také písně The Doors je radost slyšet!

Bonuses  
Zajímavé bonusy, kde zamrzí ale fakt, že nejsou česky otitulkované. Doporučuju dokument se skutečným, dnes už bývalým policistou Ralphem Sarchiem, který byl také poradcem při natáčení filmu.

Verdict
Poveddný hororový thriler na který je radost se ve vysokém rozlišení dívat. U tak dobrého titulu mě mrzí, že studio Sony disk neopatřilo steelbookem nebo nějakým lepším balením i u nás. V UK vychází s pěkným O-ringem.

   
Dezz66 | 4.7.2015 13:13 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonuses  
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdict
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Mino87 | 4.3.2015 20:49 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Veľmi pekné motívy na vonkajšom balení, ale vo vnútri nás konečne čaká vnútorný artwok!!!potisk mohol byť iný.

Video  
Tento film opäť radím už medzi skoro referenčné disky, v tmavých scénach sa bohužiaľ sem tam zrnilo škoda.

Audio  
Tak dabing pri tomto filme veľmi milo prekvapil! Dokonca ho radím na kvalitu originálneho anglického.

Bonuses  
Tak k hororu postačí aj skoro 50 minút bonusového materiálu, keby sa jedná o lepší film vadilo by mi to.

Verdict
Pokiaľ máte radi misteriózne krimi trileri, tak tento film je pre vás určený! Myslím že sa Vám bude páčiť.

   
vorez | 23.1.2015 16:44 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Graficky skvěle zvládnuté balení s vnitřním artworkem

Video  
Po technické stránce velmi vysoká kvalita, i v nočních scénách přehledné a relativně čisté scény. Studiu patří velká pochvala

Audio  
Dynamičtější zvuková stopa v trošku akčnějších scénách, jinak atmosferická hudba a čisté dialogy.

Bonuses  
Bonusových materiálů je relativně dost, ale zamrzí absence českých titulků

Verdict
Tento Blu-ray disk obstál a nebude dělat ostudu v žádné Blu-ray sbírce

   
Kvak | 13.1.2015 17:34 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Bontonfilm ví, jak zpříjemnit nudný amaray a přidává vnitřní art worky, což je dobře. Zde se velmi povedl i hlavní cover, moc pěkné

Video  
Chraň Nás Od Zlého je nový film a proto můžeme čekat skvělou kvalitu obrazu. I přes hodně nočních scén se nemusíme bát horší kvality, je to špica

Audio  
Noo tak zde je to hodně povedené a to jak originální znění a lekačky, tak povedený český dabing, palec nahoru

Bonuses  
Bonusy zde jsou hlavně v podobě rozhovorů s tvůrci a dozvíme se dobré zajímavosti, ale bohužel zde chybí české titulky a můžeme si bonusy pustit jen s anglickými

Verdict
Můj oblíbený filmek vyšel na kvalitním blu ray disku, technická stránka je skvělá. Jediné mínus je absence českých titulků u bonusů

   
FilmFan24 | 12.1.2015 19:02 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Povedený artwork v mých očích bohužel jako vždy kazí fakt, že je česky lokalizovaný. Já mám prostě rád nejenom filmy ale i obaly Blu-ray a DVD v původním jazyce!

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout. Po většinu stopáže se film odehrává v noci anebo za deště či při umělém osvětlení a mohu říct, že přepis ve vysokém rozlišení dopadl na výbornou!

Audio  
Hodně dobrá originální zvuková stopa, která navodí tu správnou hororovou atmosféru. Čisté dialogy a také písně The Doors je radost slyšet!

Bonuses  
Zajímavé bonusy, kde zamrzí ale fakt, že nejsou česky otitulkované. Doporučuju dokument se skutečným, dnes už bývalým policistou Ralphem Sarchiem, který byl také poradcem při natáčení filmu.

Verdict
Poveddný hororový thriler na který je radost se ve vysokém rozlišení dívat. U tak dobrého titulu mě mrzí, že studio Sony disk neopatřilo steelbookem nebo nějakým lepším balením i u nás. V UK vychází s pěkným O-ringem.

   
The user of the e-shop Jana T. | 5.1.2015 13:15

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
cenda133 | 28.12.2014 09:28

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict