Rating Cliffhanger Steelbook™ Limited Collector's Edition + Gift Steelbook's™ foil (Blu-ray)

Total rating: 2 Average rat.:  Last Post:6.5.2015
radimdimo | 6.5.2015 16:46

Packing  
Fantastický steelbook. Černobílé hory a obloha v plechovém vzhledu. Červený název filmu, protnutý lanem je výborný. Zadní strana s nápisem "HANG ON" též skvěle doplňuje. Uvnitř černobílý artwork přes obě dvě strany a 1 disk se Slyem na laně. Jeden z nejhezčích plechů.

Video  
Kvalita videa je na vysoké úrovni, ostrost ale samozřejmě rozhodně není jako u nových předigitalizovaných filmů. Solidní.

Audio  
Zvuk je ve formátu 5.1, i ten prostorový efwekt je sem tam znát, ale žádný nářez. Zvuková stopa pouze anglická, žádná jiná.

Bonuses  
Žel, žádné bonusy nejsou přítomny, což mě zarazilo, když se jedná o steelbookovou edici. Něco být mohlo, třeba o natáčení horských lokací, které probíhalo v Itálii...

Verdict
Na férovku - kupováno kvůli fantastickému Steelbooku. Film sám o sobě je zkrátka průměrný devadesátkový akčňák se spoustou testosteronových WTF momentů. Fanoušci Slye ale budou jistě spokojeni. Úžasné jsou horské lokace a hlavní záporná postava. A steelbook!

   
audinmen | 15.4.2015 16:59

Packing  
Výborně zpracovaný steelbook. Jak přední tak zadní strana s velice pěkným.Výborný artwork jak vnějších, tak i vnitřní strany.

Video  
Obraz je opravdu velmi povedený se sytými barvami.NO PROSTĚ SUPER, SUPER, SUPER, není co víc dodat a napsat. Jak jsem psal, velice povedeny film

Audio  
Zvukové stránce nelze vytknout vůbec nic. A i dabing se u tohoto filmu povedl, i když originál je stejně lepší

Bonuses  
Bonusy jsem shlédnul všechny a naprostá paráda.Slušná porce doplňujících informací v podobě bonusového materiálu

Verdict
Steelbook byl pořádně zabalen.Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!