Rating The EQUALIZER (Blu-ray)

Total rating: 19 Average rat.:  Last Post:10.8.2019
The user of the e-shop Petr L. | 10.8.2019 09:25

Packing  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Video  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Audio  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Bonuses  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Verdict
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

   
The user of the e-shop Nikola Ž. | 15.2.2019 08:53

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict

   
The user of the e-shop Lukáš J. | 11.2.2019 14:37

Packing  
Plastová krabička. V naprostém pořádku, perfektně zabaleno tak aby disk nebyl poškozen. Dodávka v nejkratším možném termínu. Maximální spokojenost.

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával, zvyšuje prožitek filmu. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované.

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy.

Bonuses  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. Možná někdy zhlédnu.

Verdict
Skvělý film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
The user of the e-shop Zuzana K. | 20.12.2018 17:42

Packing  

Video  

Audio  

Bonuses  

Verdict

   
The user of the e-shop Ladislav Ž. | 15.12.2018 10:06

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
Super

   
The user of the e-shop Demetrios T. | 29.11.2018 16:02

Packing  
Denzel does a great job of being the anti-hero and the video and audio quality only compliment his performance on this blu-ray disc. There is also plenty of bonus material!

Video  
Denzel does a great job of being the anti-hero and the video and audio quality only compliment his performance on this blu-ray disc. There is also plenty of bonus material!

Audio  
Denzel does a great job of being the anti-hero and the video and audio quality only compliment his performance on this blu-ray disc. There is also plenty of bonus material!

Bonuses  
Denzel does a great job of being the anti-hero and the video and audio quality only compliment his performance on this blu-ray disc. There is also plenty of bonus material!

Verdict
Denzel does a great job of being the anti-hero and the video and audio quality only compliment his performance on this blu-ray disc. There is also plenty of bonus material!

   
frante | 28.8.2018 16:42 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
The user of the e-shop Edwin P. | 15.8.2018 00:37

Packing  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonuses  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdict
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Dezz66 | 18.4.2018 13:01 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonuses  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdict
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Bourn | 11.4.2018 13:24 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Video  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Audio  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Bonuses  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Verdict
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

   
The user of the e-shop LIBOR Z. | 18.11.2017 18:00

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
1-SUPER FILM

   
lion666 | 10.9.2015 14:55 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Balení je pěkné a není mu příliš co vyčítat. Hlavně že není černý potisk BR disku! Tak tady není co řešit

Video  
Tak tady není co řešit, u nového filmu se nic jiného než referenční kvalita neočekává a tady se nám jí dostává 100%.

Audio  
Opět není co vytknout, moje 5.1 soustava ani nestačí na naprosto dokonalý zvukový 7.1 mix, kde všechno zní naprosto přesně tak, jak má.

Bonuses  
Bonusů je zde hodinka, což je sice teoreticky ideální stopáž k takovémuto filmu, ale to by tam muselo být více nějakého obsahu.

Verdict
Perfektní film ušitý D. Washingtonovi přímo na míru. Perfektní charismatický záporák. Velmi příjemná záležitost. Doporučuji.

   
Ondrush78 | 6.9.2015 20:11 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
Zamrzí chybějící české titulky, zvlášť, když jde o nový film!!!

Verdict
Denzel Washington opět nezklamal a já mám s ním další film do sbírky

   
bkom1 | 30.8.2015 11:52 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Balení je pěkné a není mu příliš co vyčítat. Hlavně že není černý potisk BR disku!

Video  
Skvěle provedený přepis filmu na Blu-Ray. Skoro referenční kvalita.

Audio  
Zvuk má rovněž všechny parametry kvalitního audia.

Bonuses  
Bonusů je tu sice 40 minut, ale nemají cz titulkovou podporu. Pokud bych chtěl BR pouze s anglickou zvukovou a titulkovou stopou nečekal bych na našeho vydavatele a BR bych si koupil i za levnější peníz na zahraničních e-shopech!

Verdict
Výborný film hraničící mezi thrillerem a akčním filmem. Doporučuji.

   
Sdoom | 16.6.2015 21:36 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Video  
Tak tady není co řešit, u nového filmu se nic jiného než referenční kvalita neočekává a tady se nám jí dostává 100%.

Audio  
Opět není co vytknout, moje 5.1 soustava ani nestačí na naprosto dokonalý zvukový 7.1 mix, kde všechno zní naprosto přesně tak, jak má.

Bonuses  
Bonusů je zde hodinka, což je sice teoreticky ideální stopáž k takovémuto filmu, ale to by tam muselo být více nějakého obsahu. Je to povětšinou takové to klasické plácání se po zádech navzájem, jak supr film jsme natočili, jak to Denzel skvěle pojal a zahrál, jak mu všichni zdatně sekundovali atd. Bonusový disk je pouze na efekt, ve 20minutovém dokumentu, který je jeho jediným obsahem, se pouze shrne a zopakuje to, co už zaznělo v bonusech z prvního disku. Anglické titulky jsou dostačující, nicméně nechápu, že české titulky obsahuje pouze bonus na 2. disku.

   
Mino87 | 6.4.2015 12:44 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Tak i keď sa jedná o klasický plasták , tak artworkom bola venovaná skvelá péče! Žiadny sa neopakuje ani raz.

Video  
Tak kvalita na daný rok výroby nemôže byť horšia ako fantastická! Toto je rozhodne referenčný disk na BD.

Audio  
originálna zvuková stopa 7.1 asi hovorí sama za seba dostatočne. Ale český dabing je skvelý takže ťažká voľba.

Bonuses  
Myslím, že na bonusoch sa tu dalo viac zapracovať. Tento film by si rozhodne zaslúžim väčšiu nálož bonusov.

Verdict
Pokiaľ za malý peniaz chcete naozaj kvalitný film s hviezdnym obsadením, tak tento film je jasná voľba.

   
The user of the e-shop Petar A. | 10.2.2015 18:04

Packing  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Video  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Audio  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Bonuses  
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

Verdict
Recommend to shop this site.Exellent Seller.Fast Delivery.The quality of this product, the picture and sound is excellent.

   
Alpod | 31.1.2015 14:32 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Perfektní artwork na přední straně, díky bohu jsme se dočkali i vnitřního artworku, takže tady bez námitek.

Video  
Kvalita videa je podle mého názoru perfektní, a to ve tmavých scénách. Syté barvy. Za mě maximální spokojenost.

Audio  
Zvuk - film přehrán v originální stopě, kde je vše jak má být.. Českou stopu jsem nezkoušel, tak nemohu hodnotit.

Bonuses  
Bonusů je na disku hned celá řada - průběh natáčení, rozhovory s herci, fotogalerie, trailery. Bohužel všechny pouze s anglickými titulky. Rozsah tak akorát, takže za mě palec nahoru.

Verdict
Perfektní film ušitý D. Washingtonovi přímo na míru. Perfektní charismatický záporák. Velmi příjemná záležitost. Doporučuji.

   
Indian1 | 30.1.2015 10:11 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Grafická stránka u tohoto blu - ray discu je opravdu zdařilá, protože nechybí ani vnitŕní art work. Spokojenost.

Video  
Obrazová stopa u tohoto blu - ray discu je velmi a velmi dobrá!! Obraz je čistý a velmi ostrý !!! Spokojenost.

Audio  
Zvuková stopa u tohoto blu - ray discu. Je stejně jako u obrazu na vysoké kvalitě. S aparaturou uslyšíte úplně všechno i spadlé smítko.

Bonuses  
Bonusovou stopu u tohoto blu - ray discu nemohu hodnotit, protože jsem jí neviděl, ale určitě bude splnovat vše.

Verdict
Filmy tohoto žánru mám velmi rád. Filmu nechybí akce ani napětí. Všem vřele doporučuji. 132 minut uběhlo jako voda.