Rating GET ON UP QSlip Steelbook™ Limited Collector's Edition + Gift Steelbook's™ foil (Blu-ray)

Total rating: 2 Average rat.:  Last Post:23.4.2015
Rankin Fitch | 23.4.2015 17:47 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Velmi limitované množství steelbooků uvolněného na běžný prodej (50 ks) dělá z tohoto kusu vážně ceněný kus. A hlavně - je to přece steelbook!

Video  
Coby novinkový titul je po obrazové stránce rozhodně parádní, čistý a takřka bez jakýchkoliv vad. Takže tady jednoznačně pecka! 9/10

Audio  
To samé platí i pro zvuk. Tady je zrovna zvuk velmi důležitý faktor a je rozhodně vymazlenej. Český dabing kupodivu ujde, ale tady si to snad česky nikdo pouštět nebude.

Bonuses  
Veliká spousta bonusového materiálu doplňujícího vznik a výrobu filmu, obsahují i českou titulkovou podporu. :-)

Verdict
Původně jsem to chtěl odmítnout, ale nakonec jsem objednal kamarádovi (sobě samozřejmě ten růžovej) a jak jsem teď rád! Kdo vychytal časově možnost objednat, si mne ruce. Kdo prohloupil nebo nestihl, si rve vlasy. Tohle je edice, která splňuje všechna očekávání sběratele.

   
vorez | 31.3.2015 15:52 | reviewed in the magazine Film-Arena.cz

Packing  
Graficky originálně provedený plech, na kterém není žádný obrázek z filmu, ale embossovaný mikrofón, pod kterým je šedé pozadí s hesly, jenž charakterizují tvorbu tohoto umělce. Přední straně dominuje černý název filmu a červený podtitul. Potisk Blu-ray disku je stylový!

Video  
Kvalitní obrazový přepis po všech stránkách. Ostrý obraz a věrné podání barev. Na životopisný snímek opravdu skvěle odvedená práce.

Audio  
Originální zvuková stopa vynikne zejména při reprodukci skladeb s repertoáru Jamese Browna, jinak se ve filmu pouze mluví a dialogy jsou čisté bez chyby.

Bonuses  
Máme zde několik vymazaných scén, hudebních čísel, ale i dokumentů z natáčení a trochu nahlédneme pod pokličku soukromí Jamese Browna. Přes 80 min. bonusů je u tohoto druhu filmu příjemným překvapením!

Verdict
Originální steelbook, který v sobě ukrývá film ve výborné technické kvalitě a nabízí i hodně bonusů! Takto by to mělo vypadat vždycky!