Rating Predátor 2 (4K Ultra HD + Blu-ray)

Total rating: 9 Average rat.:  Last Post:11.3.2019
The user of the e-shop Lukáš N. | 11.3.2019 14:16

Packing  
Klasické, základní, černé plastové balení. Na přední straně se vyjímá Predátor v celé své kráse Na zadní straně se nacházejí detailní informace k filmu. Vnitřek je pouze černý plast, ale to vůbec nevadí.

Video  
Zhlédnuta pouze verze full HD. Obraz je neskutečně kvalitní a ostrý ve všech detailech. Ve 4K to musí být naprostá bomba. Absolutně bez připomínek.

Audio  
Původní anglické znění Dolby DTS HD je perfektní. U full HD verze chybí český dabing, ten se nachází pouze u verze 4K.

Bonuses  
Bonusy všeobecně moc nesleduji, ale v tomto případě jsem udělal výjimku. Komentáře režiséra, scénáristů, výběr zbraní - to je jen malý výčet z nich.

Verdict
Predátora miluji, stejně tak Vetřelce. Jedničku jsem již na blu-ray měl a když vyšla tato speciální verze doplněná o 4K, nebylo co řešit. Na takový film se rád podívám i za 20 let - naprostá klasika.

   
kenkaku | 28.2.2019 20:11

Packing  
Klasický černý-neprůhledný AMARAY, nemá tedy smysl řešit potisk uvnitř. Grafika sice není nijak extra, ale ladí s trilogií a to se počítá.

Video  
Vzhledem k tomu, že v edici jsou dva disky (blu-ray standard a 4K Ultra HD) obraz se hodnotí těžko. Prostě OK :)

Audio  
Český dabing je Dolby Digital 5.1 a originál stopa anglická stopa je DTS-HD Master 5.1. Osobně nemým rád být za chudého příbuzného. Chci stejnou kvalitu dabingu jako originálu.

Bonuses  
Bonusy jsou a je jich relativně dost. Bohužel neobsahují českou podporu, což zamrzí, ale stále spokojenost.

Verdict
Koupeno jako sada se sběratelským obalem a jako set vypadá parádně. Je to jeden z mála titulů které jsem koupil také v 4K. Spokojenost.

   
casper35 | 8.10.2018 11:19

Packing  
Balení - dobré. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
Video - 4k nemá chybu. -----------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
Audio - na velmi dobré úrovni. -----------------------------------------------------------------------------------------------

Bonuses  
Bonusy - nic moc. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdict
Velmi dobrý film se dočkal 4k zpracování. Doporučuji. --------------------------------------------------------------------------

   
The user of the e-shop tomask | 23.9.2018 12:04

Packing  
Standardní plastová, černá Blu-Ray krabička pro dva disky. Artwork bez vnitřního potisku, alespoň oba disky mají obrázkový potisk, takže OK.

Video  
Přepis do digitální podoby se u tohoto titulu velice povedl a je zde velký pokrok oproti VHS, kdy jsem tento film viděl naposledy.

Audio  
Originální zvuková stopa je super prostorová. Standardní BD bohužel neobsahuje český dabing, který je zastoupen pouze na UHD disku.

Bonuses  
Jsou tu, je jich vcelku dost, avšak bohužel neobsahují českou podporu, což je dosti škoda. Příště vydávat lépe a pečlivěji.

Verdict
Mě se toto pokračování predátora osobně líbí a uvidíme jak je bude navázáno nové pokračování, které v současnosti běží v kinech.

   
Rankin Fitch | 12.9.2018 17:28

Packing  
Černá škatulka, bez dalších nápadů. Vzhledem k faktu, že škatule neni průhledná, tak to ani nemrzí, že uvnitř žádnej obrázek neni.

Video  
Na daný moment solidní obrazový přepis u BD, který určitě nezklame a potěší, neboť rozdíl oproti retroformátu tu je znát. 4K přehrávač nemam, takže UHD disk hodnotit nemůžu.

Audio  
Atmosféricky velmi pěkně sladěný zvuk je tu velmi důležitý. Podle mě se to tady extrémně vydařilo. Palec nahoru! Dabing na BD není, na 4K je.

Bonuses  
Několik bonusů, bohužel bez české podpory, ale u takového kultu potěší cokoliv, takže u mně i tak dobrý. ;)

Verdict
Klasika, která v momentu, kdy byla ohlášená, byla předobjednaná, i když zatím žádný 4K přehrávač zatím nemám. Co dodat, pro mě MUST-HAVE. I kdyby už jen z nostalgických důvodů. BB vynechám, ale už se těším na FAC.

   
The user of the e-shop Pavel H. | 12.9.2018 10:02

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

Verdict
konecne je u nas k mani PREDATOR 2 a dokonce na disku Ultra HD a dokonce a to hodne chvalim,s cz-dabingem!Sberatelsky subr pri koupi cele trilogie,do ktereho jsou filmy vlozeny je fakt paradni!

   
bkom1 | 8.9.2018 10:14

Packing  
Pěkné balení.

Video  
Obraz alespoň o 200% lepší než byl na DVD. Perfektně ostrý, věrné barvy, sytá černá.

Audio  
Tady bych se pozastavil. Přestože se v nabídce BR uvádí český dabing, tak na BR prostě chybí, je tam polština, maďarština atd.

Bonuses  
Chybí jakákoliv česká podpora včetně titulků. Za cenu za kterou se titul prodává bych očekával více!

Verdict
Výborný film. Cena nepřiměřeně vysoká. Chybí český dabing který existuje, protože byl dokonce i na VHS.

   
The user of the e-shop Jan Š. | 29.8.2018 11:45

Packing  
- no comment -

Video  
- no comment -

Audio  
- no comment -

Bonuses  
- no comment -

   
Ferry | 29.8.2018 10:53

Packing  
Klasicky plastak.

Video  
paradni plastak.

Audio  
Br kvalita.

Bonuses  
sou tu.

Verdict
paradicka.