Rating Čertí brko (Blu-ray)

Total rating: 1 Average rat.:  Last Post:15.4.2019
The user of the e-shop Zdeněk K. | 15.4.2019 11:39

Packing  
Balení nosiče ve standardním obalu a velikost pro BD nosiče. Balení zásilky pečlivě zabalené spolu s jiným filmem v polystyrenu a krabici.

Video  
Filmu není co vytknout. Vtipně natočený pohádkový příběh se spoustou efektů, které se až tak neopakují a jsou vysvětlené ve filmu o filmu. Po vizuální stránce velmi zdařilé

Audio  
Co do kvality zvuku standard, hezké a zdařilé zvuky při efektech. (například když Čertí brko píše) samotný zvuk v 5.1 mohl být i v 7.1, film by si to zasloužil, ale opět hodnotím jako slušný. Bez náhlých přechodů zesílení a zeslabení hladiny zvuku.

Bonuses  
Bonusů několik. Včetně filmu o filmu, který považuji za velmi zdařilý. Měl úspěch i u vnuček, které to jak se takový film tvoří dosti zaujalo.

Verdict
Celkově se film líbil jak mně a manželce, tak vnučkám V kině jsme nebyli. Stojí jistě za další shlédnutí. Podle mého názoru zbytečné poznámky filmových kritiků na politické narážky nejsou až tak na místě. Pokud ve filmu jsou, tak nevýrazné, dětský divák si nepovšimne a dospělákům by vadit vůbec neměly. Závěrem: Hezké, jak Ondřej Vetchý dospěl v Lucifera z čerta s hodností vraníka v pohádce s Čerty nejsou žerty.