Rating Jurassic World: The Ultimate Collection (6 Blu-ray)

Total rating: 1 Average rat.:  Last Post:12.10.2022
The user of the e-shop Karol V. | 12.10.2022 20:38

Packing  
Úhľadná a úsporná krabička z klasického modrého plastu, na ktorú sa okrem hlavného motívu zmestilo len šesť malých fotiek a základné technické informácie o filmoch. Disky k prvým trom filmom majú potlač len s názvom, novšie tri filmy aj s obrázkom.

Video  
Krásny čistý obraz, ktorému niet čo vytknúť. Inovoval som sériu z DVD, ktoré som pôvodne mal vo svojej zbierke, takže ten rozdiel je dosť markantný.

Audio  
K zvukovým stopám takisto nemám nijaké pripomienky, ale v tomto smere som pomerne nenáročný divák. Všetky filmy majú okrem anglického originálu aj český dabing, okrem toho napríklad aj maďarský a španielsky.

Bonuses  
K prvým trom filmom zo série Jurský park sú na každom disku zhruba dve hodiny bonusov, zväčša rovnakých, aké boli pri predchádzajúcich kolekciách na DVD (akurát tam boli aj s českými titulkami, na tejto BD kolekcii sú bez českej podpory). Novšie filmy z trilógie Jurský svet majú bonusov trochu menej, pri poslednom filme Dominion dokonca nie sú žiadne.

Verdict
Takáto hutná kolekcia ma potešila, je pomerne dobre vybavená, drobný nedostatok bonusov pri novších filmoch a absenciu titulkov k nim veľkoryso odpúšťam.