The Neverending Story (DVD)

3D Blu-Ray filmy
 
Items:0 pc
Price:0 CZK
Click to go to a page with an overview of the contents of your shopping cart.

Follow the Action and SAVE!

Be the first to learns of special prices and discounts that we prepare for you.
Subscribe to the newsletter

Facebook

Follow us on Google +

Quick contacts
+420 775 590 770
(Mon-Fri: 8:00 to 16:00)
info@filmarena.cz
 

We accept these credit cards:

Visa Visa Electron

MasterCard Maestro

We are certified:

The Neverending Story (DVD)

Title:The Neverending Story
Original:The Neverending Story (Německo, Kanada, 2011)
Catalogue no.:1015604
Format:DVD
Category:Adventure, Fantasy, Family
Availab. from:26. 10. 2012
Availability:sold out  When I get the goods?
Price:269 CZK (11,44 €)
(including VAT 21%)
Retail price:299 CZK (12,72 €)
Save:30 CZK (1,28 €)

Sound:
  • Dolby Digital 5.1 english  Dolby Digital
  • Dolby Digital 5.1 czech  Dolby Digital
Subtitles:czech
Length:455 minut
Cast:Mark Rendall, Victoria Sanchez, John Dunn-Hill, Johnny Griffin, Brittany Drisdelle, Tyler Hynes
Directed:Giles Walker
Sharing:
Watchdog:watchdog

Nekonečný příběh (Kolekce 6DVD)


1. díl - Kamenné srdce
Dvanáctiletý Bastian objevuje jedinečný svět Fantazie v knize Nekonečný příběh, kterou mu daroval knihkupec Koriandr. Příběhem ho provází jeho alter-ego Atrej, který byl vyvolen dětskou vládkyní, aby zachránil její království před Nicotou...

2. díl - Nicota
Zatímco se Bastian potýká se svým učitelem, ve světě Fantazie je Atrej nucen přerušit svou výpravu, protože do jeho rodné vesnice byla zlou princeznou Zejde zavlečena Nicota.

3. díl - Falco
Bastian chce přestat číst Nekonečný příběh, když se dostane ke kapitole, v níž umírá Atrejův milovaný kůň Artex. Koriandr ho ale přiměje číst dál a objevit další úžasná stvoření, jako je třeba létající drak Falco.

4. díl - Vymazání pana Blanka
Když Bastian zjistí, že ve Fantazii nemůže nic existovat beze jména, navede kamarády, aby se zbavili nepříjemného učitele pana Blanka vymazáním veškerých jeho záznamů. Mezitím Atrej míří k věštírně.

5. díl - Dar jména
Když přijde Bastian o své úspory, přijme u Koriandra místo, aby si vydělal peníze na dárek pro otce. Ve Fantazii se Atrej pokusí překonat magické brány, které stojí mezi ním a lékem pro dětskou panovnici.

6. díl - Sladký domov
Bastianův otec chce na radu své známé April prodat dům, v němž s Bastianem bydlí. Nikdo z nich ale netuší, že April je vyslankyní princezny Zejde a má zabránit tomu, aby Bastian pomohl Atrejovi dokončit misi na záchranu Fantazie.

7. díl - Žezlo
Bastian nachází kouzelné pero, které mu zanechala jeho matka v neodeslaném dopise, pan Blank jej však ukradne. Ve Fantazii se Atrej ozbrojený magickým žezlem vydává na záchranu rychlodraka, kterého vězní princezna Zejde.

8. díl - Tady končí štěstí
Atreje čeká těžká volba, při níž musí zvážit, zda vyzradí tajemství rychlodraka, anebo zklame důvěru kamarádky. Bastian odhalí, že Fallon není tak mocná, jak předstírá, a musí o tom mlčet.

9. díl - Odznak odvahy
Bastian se dostane do potyčky s vyhlášeným rváčem, a tak musí pro radu za Koriandrem, aby nevypadal jako úplný zbabělec. Ve Fantazii se Atrej spojí se třemi padlými hrdiny a vydává se do bitvy za svou vesnici, ačkoliv je ozbrojen jenom starým, zrezivělým mečem.

10. díl - Nečekaný zvrat
Bastian a Connor jsou přistiženi při rvačce a oba mají být za trest týden po škole. Během této doby mají vymyslet povídku. Bastian si chce vypůjčit některé prvky z Nekonečného příběhu a k jeho překvapení začne mít Connor nečekaný vliv na události ve Fantazii...

11. díl - Schody do nebe

Aby zachránili rychlodraka, budou muset Atrej a jeho kamarádka čelit těm největším hrůzám. Bastian se bude muset vypořádat se strachem z blížícího se školního plesu a nechtěně odhalí Gemmě tajemství umístění knihy Nekonečného příběhu.

12. díl - Návštěvník
Atrej se musí připravit na speciální misi do skutečného světa. Přijde však příliš pozdě na to, aby zabránil Gemmě ukrást Nekonečný příběh a vzít jej do Fantazie.

13. díl - Vzkříšení
Zatímco je Atrej ve skutečném světě, princezna Zejde se nemůže odtrhnout od čtení Nekonečného příběhu, což pro ni bude mít smrtelné následky. Pomocí lsti však jeden z jejích přisluhovačů přiměje Atreje, aby vrátil čas a temnou princeznu tak vzkřísil..

Related products

(38x)

PAN 3D + 2D Steelbook™ Limited Collector's Edition + Gift Steelbook's™ foil (Blu-ray 3D + Blu-ray)

799 CZK

 

 

FAC #176 HARRY POTTER AND PHILOSOPHER´S STONE Lenticular 3D FullSlip XL + Lenticular 3D Magnet Steelbook™ Limited Collector's Edition - numbered (4K Ultra HD + 2 Blu-ray)

3 599 CZK

  (20x)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Blu-ray)

199 CZK

 

  (3x)

DOLITTLE (Blu-ray)

199 CZK

 

 
(4x)

HOOK + Collectible O-Ring GIFT (4K Ultra HD)

539 CZK

 

  (13x)

FAC #152 BATMAN v SUPERMAN: Dawn of Justice LENTICULAR 3D FULLSLIP XL EDITION 2 3D + 2D Steelbook™ Extended cut Limited Collector's Edition - numbered (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

1 699 CZK

 

  (17x)

FAC #149 DOCTOR STRANGE Lenticular 3D FullSlip EDITION #2 Steelbook™ Limited Collector's Edition - numbered (Blu-ray 3D + Blu-ray)

2 299 CZK

 

The Secret Life of Pets (4K Ultra HD + Blu-ray)

809 CZK